Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 00:00

Μπορείς να γράφεις και να οδηγείς; Το video αυτό θα σου δώσει την απάντηση.

Γράφτηκε από τον 

Αυτό το βίντεο με αστείες στιγμές ανθρώπων να γράφουν στο κινητό και να περπατάνε δεν έχει το τέλος που θα περίμενες. Και αξίζει να το δεις.

Οι άνθρωποι δεν μπορούν καν να περπατούν και να γράφουν στο κινητό τους. Γιατί λοιπόν να μπορούν να οδηγούν και παράλληλα να κάνουν το ίδιο;

 

Αυτό είναι το μήνυμα της καμπάνιας #ItCanwait που λάνσαρε η κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την αποφυγή χρήσης του κινητού τηλεφώνου την ώρα που έχουμε στα χέρια μας το τιμόνι.

Ενώ το βίντεο στην αρχή του περιλαμβάνει αστεία περιστατικά με τούμπες και μικρά καθημερινά ατυχήματα που όλοι μας έχουμε πάθει, το τέλος του είναι σοκαριστικό.

It can wait. Το μήνυμα λοιπόν, μπορεί να περιμένει. Αλλιώς τα αποτελέσματα, ίσως είναι τραγικά και για εμάς και για τους άλλους. Μια πραγματικά εμπνευσμένη καμπάνια που έχει βρει μεγάλη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα και έξω από τα σύνορα της χώρας.

 

Πηγή: http://news247.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Μπορείτε να κάνετε Like / Comment / Share αν πιστεύετε ότι θα αρέσει ή φανεί χρήσιμο και σε άλλους επίσης. Μη ξεχάσετε να κάνετε Like και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Mr. TechReport, Βοηθός Επισκεπτών

Σχετικά με Εμάς

Στο TechReport.gr, αρέσει πολύ η Τεχνολογία! Κύριος σκοπός του είναι η τεχνολογικά έγκυρη ενημέρωση όλων των επισκεπτών του. Στόχος του είναι όχι απλά να παρέχει ενημέρωση, αλλά να βοηθάει τον αναγνώστη μέσα από τη ύλη που δημοσιεύει, να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να επωφελείται των προσφορών που έπειτα από έρευνα δημοσιεύει και εν τέλει να τον διατηρεί Τεχνολογικά-In σχετικά με όλα τα νέα tech trends.

Πρόσφατα Tech Deals

Newsletter για Νέα Tech Reports!

Για να μη χάνεις ποτέ ούτε ένα νέο Tech Report, κάνε εγγραφή στο Newsletter.