Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 00:00

Δυσεύρετο το νέο Samsung Galaxy X

Γράφτηκε από τον 

Το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy X ίσως αποτελεί το πλέον αναμενόμενο Android smartphone για το 2018, αλλά υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να είναι και εξαιρετικά δυσεύρετο.

 Μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι το Samsung Galaxy X έλαβε πιστοποιήσεις τόσο από τον οργανισμό Bluetooth SIG όσο και από την National Radio Agency της Νοτίου Κορέας, στοιχεία που δείχνουν ότι η κατασκευάστρια εταιρεία ανοίγει τον δρόμο για το εμπορικό λανσάρισμα της συσκευής κάποια στιγμή εντός του 2018.

Σύμφωνα με το Forbes, οι πιθανές ημερομηνίες λανσαρίσματος είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των μεγάλων τεχνολογικών εκθέσεων: το CES στο Λας Βέγκας (Ιανουάριος), το MWC στη Βαρκελώνη (τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου) και η IFA στο Βερολίνο (Σεπτέμβριος).

Λαμβάνοντας ωστόσο υπόψη ότι η Samsung δεν θα θέλει το Galaxy X να «κλέψει» τα φώτα της δημοσιότητας από τα Galaxy S9 και Galaxy S9+, τα οποία αν ακολουθηθεί η παράδοση θα παρουσιαστούν στο MWC, τότε πιο πιθανή περίοδος παρουσίασης της συσκευής είναι ο Ιανουάριος του 2018, κατά τη διάρκεια του CES στο Λας Βέγκας. Η IFA «αποκλείστηκε» καθώς εκεί παραδοσιακά παρουσιάζεται η νέα συσκευή της σειράς Note.

Ήδη η κορεατική εφημερίδα The Korea Herald θεωρεί ότι το Samsung Galaxy X θα είναι μία συσκευή η οποία θα παραχθεί σε μόλις 100.000 τεμάχια και θεωρείται αμφίβολο αν θα εξαχθεί σε αγορές εκτός Κορέας. Σύμφωνα με το σκεπτικό της εφημερίδας, το Galaxy X θα αποτελέσει ένα είδος δοκιμής: εάν η εμπορική του πορεία στην Κορέα είναι θετική ενδέχεται ένα παγκόσμιο λανσάρισμα να έρθει τελικά το 2019.

Σχετικά με Εμάς

Στο TechReport.gr, αρέσει πολύ η Τεχνολογία! Κύριος σκοπός του είναι η τεχνολογικά έγκυρη ενημέρωση όλων των επισκεπτών του. Στόχος του είναι όχι απλά να παρέχει ενημέρωση, αλλά να βοηθάει τον αναγνώστη μέσα από τη ύλη που δημοσιεύει, να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να επωφελείται των προσφορών που έπειτα από έρευνα δημοσιεύει και εν τέλει να τον διατηρεί Τεχνολογικά-In σχετικά με όλα τα νέα tech trends.

Πρόσφατα Tech Deals

Newsletter για Νέα Tech Reports!

Για να μη χάνεις ποτέ ούτε ένα νέο Tech Report, κάνε εγγραφή στο Newsletter.