Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 00:00

Κλέβει τις εντυπώσεις ο επεξεργαστής Bionic A11 του iPhone 8

Γράφτηκε από τον 

Όλα δείχνουν ότι το αστέρι στο iPhone 8 της Apple είναι ο εξαιρετικός επεξεργαστής Bionic A11, ο οποίος κερδίζει τα εύσημα του GeekBench. 

 To γνωστό και ιδιαίτερα έγκυρο benchmarking site, GeekBench, εμφανίζεται να είναι ιδιέταιρα εντυπωσιασμένο με την απόδοση του επεξεργαστή του iPhone 8, ο οποίος εκτιμάται από το bgr.com ότι είναι κατά 50% ταχύτερος από τις κορυφαίες σε απόδοση προτάσεις του Android οικοσυστήματος. Σύμφωνα με την κρίση του GeekBench, το iPhone 8 καταφέρνει να παρουσιάζει επιδόσεις που θα περίμενε να δει κανείς σε ένα desktop υπολογιστικό σύστημα και όχι σε ένα smartphone.

Οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν ότι μία από τις καλύτερες εμπορικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Apple είναι να εμπλακεί η ίδια στη διαδικασία δημιουργίας των δικών της chips, στοιχείο που εμφανίζεται να έχει θετικό αντίκτυπο στο κομμάτι της απόδοσης των νέων μοντέλων που παρουσιάζει. Το iPhone 8 είναι ένας από τους… ωφελημένους της υπόθεσης αυτής και κάτι τέτοιο δεν μπορεί παρά να το εκμεταλλευτεί η Apple σε εμπορικό επίπεδο.

Το ερώτημα που παραμένει, όμως, είναι το κατά πόσο θα χρησιμοποιήσει ο κάτοχος του iPhone 8 όλη αυτή τη διαθέσιμη υπολογιστική ισχύ που του προσφέρει το smartphone του. Θα ήταν τουλάχιστον αφελές να περίμενε κανείς να εκτελεστούν με ένα smartphone οι εργασίες που εκτελεί ένας μοντέρνος desktop υπολογιστής, άσχετα από τις δυνατότητες που προσφέρονται σε τεχνολογικό επίπεδο.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Μπορείτε να κάνετε Like / Comment / Share αν πιστεύετε ότι θα αρέσει ή φανεί χρήσιμο και σε άλλους επίσης. Μη ξεχάσετε να κάνετε Like και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Mr. TechReport, Βοηθός Επισκεπτών

Σχετικά με Εμάς

Στο TechReport.gr, αρέσει πολύ η Τεχνολογία! Κύριος σκοπός του είναι η τεχνολογικά έγκυρη ενημέρωση όλων των επισκεπτών του. Στόχος του είναι όχι απλά να παρέχει ενημέρωση, αλλά να βοηθάει τον αναγνώστη μέσα από τη ύλη που δημοσιεύει, να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να επωφελείται των προσφορών που έπειτα από έρευνα δημοσιεύει και εν τέλει να τον διατηρεί Τεχνολογικά-In σχετικά με όλα τα νέα tech trends.

Πρόσφατα Tech Deals

Newsletter για Νέα Tech Reports!

Για να μη χάνεις ποτέ ούτε ένα νέο Tech Report, κάνε εγγραφή στο Newsletter.