Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 00:00

To Galaxy Note 8 έρχεται στις 23 Αυγούστου

Γράφτηκε από τον 

Αν και η ίδια η Samsung δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς μας ετοιμάζει για τις 23 Αυγούστου, όλα συνηγορούν σε αποκάλυψη του νέου Galaxy Note. 

Το συμπέρασμα βγαίνει από την εικόνα που συνοδεύει την ανακοίνωση για αποκαλύψεις στις 23 Αυγούστου, με ένα S Pen να ακουμπά την οθόνη κάποιου smartphone και την ατάκα “Do bigger things” να συμπληρώνει το παζλ. Αν όλα όσα ακούγονται επαληθευθούν, η συσκευή θα είναι το Galaxy Note 8, με οθόνη edge-to-edge και διπλή κάμερα με δύο αισθητήρες 12 megapixels έκαστος. Αναμένουμε την επιβεβαίωση.

 

 

 

Πηγή: enternity.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Μπορείτε να κάνετε Like / Comment / Share αν πιστεύετε ότι θα αρέσει ή φανεί χρήσιμο και σε άλλους επίσης. Μη ξεχάσετε να κάνετε Like και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Mr. TechReport, Βοηθός Επισκεπτών

Σχετικά με Εμάς

Στο TechReport.gr, αρέσει πολύ η Τεχνολογία! Κύριος σκοπός του είναι η τεχνολογικά έγκυρη ενημέρωση όλων των επισκεπτών του. Στόχος του είναι όχι απλά να παρέχει ενημέρωση, αλλά να βοηθάει τον αναγνώστη μέσα από τη ύλη που δημοσιεύει, να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να επωφελείται των προσφορών που έπειτα από έρευνα δημοσιεύει και εν τέλει να τον διατηρεί Τεχνολογικά-In σχετικά με όλα τα νέα tech trends.

Πρόσφατα Tech Deals

Newsletter για Νέα Tech Reports!

Για να μη χάνεις ποτέ ούτε ένα νέο Tech Report, κάνε εγγραφή στο Newsletter.