Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 00:00

Η Apple διαθέτει το iOS 11.0.2 για επιδιορθώσεις ήχου

Γράφτηκε από τον 

Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος iOS 11 η οποία περιλαμβάνει τη διόρθωση του προβλήματος στο ακουστικό των νέων iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

 

Τα προβλήματα στο ακουστικό των συσκευών, παρατηρήθηκαν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των νέων smartphones της Apple. Ο ήχος περιγράφεται σαν «κροτάλισμα» ενώ η εμφάνισή του ήταν σποραδική καθώς αρκετοί χρήστες δήλωναν ότι εμφανιζόταν περίπου κάθε τρεις τηλεφωνικές συνομιλίες.

Η ύπαρξη τόσο του προβλήματος όσο και της διορθωτικής αναβάθμισης δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε νέες συσκευές. Πολύ πρόσφατα, παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισε και το τελευταίο Apple Watch.

Στην περίπτωση των iPhone 8 και 8 Plus η αρχική εκτίμηση ήταν ότι επρόκειτο για πρόβλημα στο hardware αφού ο ενοχλητικός ήχος δεν εμφανιζόταν σε όλες τις συσκευές. Ωστόσο, όταν την προηγούμενη εβδομάδα διατέθηκε η iOS 11.1 σε beta έκδοση η οποία διόρθωνε το πρόβλημα έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για bug του λογισμικού.

Για το λόγο αυτό η Apple αποφάσισε να προχωρήσει στη διάθεση της μικρότερης έκδοσης 11.0.2 για να διορθώσει το πρόβλημα άμεσα χωρίς οι χρήστες να περιμένουν την τελική έκδοση iOS 11.1. Για να ελέγξετε την αναβάθμιση ακολουθείστε τα βήματα Settings > General > Software Update > Download and Install.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Μπορείτε να κάνετε Like / Comment / Share αν πιστεύετε ότι θα αρέσει ή φανεί χρήσιμο και σε άλλους επίσης. Μη ξεχάσετε να κάνετε Like και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Mr. TechReport, Βοηθός Επισκεπτών

Σχετικά με Εμάς

Στο TechReport.gr, αρέσει πολύ η Τεχνολογία! Κύριος σκοπός του είναι η τεχνολογικά έγκυρη ενημέρωση όλων των επισκεπτών του. Στόχος του είναι όχι απλά να παρέχει ενημέρωση, αλλά να βοηθάει τον αναγνώστη μέσα από τη ύλη που δημοσιεύει, να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να επωφελείται των προσφορών που έπειτα από έρευνα δημοσιεύει και εν τέλει να τον διατηρεί Τεχνολογικά-In σχετικά με όλα τα νέα tech trends.

Πρόσφατα Tech Deals

Newsletter για Νέα Tech Reports!

Για να μη χάνεις ποτέ ούτε ένα νέο Tech Report, κάνε εγγραφή στο Newsletter.