Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 00:00

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p! Κύριο

Γράφτηκε από τον 

To TechReport.gr διοργανώνει διαγωνισμό στο Facebook, με δώρο το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!  Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Το μικροσκοπικό Drone της JJRC είναι ένα Quadcopter με γυροσκόπιο 4 αξόνων για αυξημένη σταθερότητα, One Key Return και 3D rollover, Air Press Altitude Hold και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά.

Διαθέτει κάμερα HD 720p για τη δυνατότητα λήψης εναέριου βίντεο / φωτογραφίας, ενώ επίσης διαθέτει ενσωματωμένα LED που το καθιστά ιδανικό για να το πετάτε ακόμη και στο σκοτάδι.

Με σύστημα ελέγχου 2.4GHz εξασφαλίζει την ισχυρότερη απόδοση ενάντια στις παρεμβολές και ισχυρό σήμα. Τέλος, η μπαταρία του είναι εύκολο να αλλάξει και να αντικατασταθεί με την αντίστοιχη εφεδρική, για να μη μείνεις ποτέ χωρίς το αγαπημένο σου χόμπι.

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!  

Πώς θα πάρεις μέρος;

 1. Κάνε Like & Share σε αυτό το post και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.
 2. Κάνε ένα Comment στο σχετικό άρθρο του διαγωνισμού στη σελίδα TechReport.gr.

 

Πότε λήγει ο διαγωνισμός;

Ο Διαγωνισμός λήγει τη Παρασκευή 17/02/2017 στις 23:59.

 

Πως θα μάθω αν είμαι ο Νικητής;

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 18-19/02/2017 στη επίσημη σελίδα μας, και στο Facebook Page μας TechReport.gr

 

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του δώρου μας; Ας δούμε αναλυτικά τις επίσημες πληροφορίες από τον Κατασκευαστή.

 

 

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!

2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!

 

General

Brand: JJRC
Type: Quadcopter
Features: Radio Control
Motor Type: Brushed Motor
Functions: 3D rollover,Air Press Altitude Hold,Camera,Forward/backward,Headless Mode,One Key Automatic Return,Sideward flight,Turn left/right,Up/down,With light
Night Flight: Yes
Built-in Gyro: Yes
Material: ABS/PS,Electronic Components
Kit Types: RTF
Level: Beginner Level

Connectivity

Remote Control: 2.4GHz Wireless Remote Control
Channel: 4-Channels
Mode: Mode 2 (Left Hand Throttle)
Radio Mode: Mode 2 (Left-hand Throttle)
Detailed Control Distance: 30-40m
Transmitter Power: 2 x 1.5V AA battery(not included)
Model Power: Rechargeable Battery

Battery

Battery: 3.7V 150mAh
Flying Time: 5-7mins

Weight

Product weight: 0.022 kg

 

Το κουτί περιέχει:

1 x Quadcopter, 1 x Transmitter, 1 x USB Charging Cable, 4 x Spare Blade

  Τα Videos είναι απο το αμέσως προηγούμενο μοντέλο. Το Techreport.gr κάνει δώρο το νεότερο και βελτιωμένο μοντέλο της JJRC

 

 

 


 

Όροι Διαγωνισμού «TechReport.gr»

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού.Το gr, (εφεξής ο «Διοργανωτής), προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «2ος Διαγωνισμός TechReport.gr - Κέρδισε τώρα το δημοφιλές Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera 720p!» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί μέσω τού διαδικτυακού τόπου www.techreport.gr και https://www.facebook.com/TechReport.gr (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος»). Ο Διοργανωτής καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καθιστά τη χρήση των συστημάτων του ασφαλή και να παρέχει μέσω αυτών ακριβείς, πλήρεις, έγκυρες, αξιόπιστες και επίκαιρες πληροφορίες και περιεχόμενο. Παράλληλα οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό συμφωνούν ότι πρέπει να αξιολογούν το περιεχόμενο και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειές τους, που σχετίζονται με τη συμμετοχή τους στον άνω διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασής τους να βασιστούν στην ορθότητα, την πληρότητα ή/και την εγκυρότητα του περιεχομένου αυτού.
 2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και Κύπρου που έχουν ηλικία άνω των 14 χρονών, κάτοχοι δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και έχουν εγγραφεί ως μέλη στο Facebook στους οποίους έχουν εκχωρηθεί Όνομα Χρήστη (Username) και Κωδικός Πρόσβασης (Password). Τα ονόματα των διαγωνιζόμενων πρέπει να φαίνονται ξεκάθαρα.
 3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής η συντακτική ομάδα και οι διαχειριστές του TechReport.gr καθώς και οι συγγενείς όλων των παραπάνω μέχρι και Β’ βαθμού. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή του οποίου η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. Επιπλέον, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποτεδήποτε τη συμμετοχή οποιουδήποτε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό ή να του απαγορεύσει την περαιτέρω συμμετοχή, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, καθ' οιονδήποτε χρόνο, ακόμη και άνευ προειδοποιήσεως, εφ' όσον κρίνει ότι η συμμετοχή του έρχεται σε αντίθεση με διατάξεις του νόμου ή γίνεται κακόπιστα ή καταχρηστικά ή αντίθετα προς την καλή πίστη ή τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη.
 4. Διάρκεια του Διαγωνισμού.Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 22η Ιανουαρίου 2017 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την 17η Φεβρουαρίου 2017, ώρα 23:59 (εφεξής η «Λήξη του Διαγωνισμού»). Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.
 5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.Ο διοργανωτής θα αναρτήσει στο διαδικτυακό τόπο ένα post, ενώ όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό ( οι διαγωνιζόμενοι ) θα πρέπει:
  1. Να κάνειLikeLove ή Wow) & Share στο σχετικό post για τον τρέχον διαγωνισμό και στη σελίδας μας στο Facebook.
  2. Κάνεένα Comment στο σχετικό άρθρο του διαγωνισμού που βρίσκτεαι στη στη σελίδα του διοργανωτή: TechReport.gr

Η υποβολή των ανωτέρω στοιχείων συνιστά δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό και πλήρους αποδοχής των όρων αυτού, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική χρέωση ή περαιτέρω διαδικασία. Για τη συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.

 1. Δώρo.Ένας (1) νικητής θα κερδίσει ένα καινούριο  Mini Quadcopter Drone της JJRC με HD Camera! Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει τo Δώρo με άλλα δώρα ισόποσης αξίας, κατά την εύλογη κρίση του.
 2. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού. Στις 18 Φεβρουαρίου 2017 θα γίνει μία ηλεκτρονική κλήρωση από την οποία θα αναδειχθεί ο ένας (1) νικητής και οι τρεις (3) επιλαχόντες του διαγωνισμού. Η κλήρωση του Διαγωνισμού για την ανάδειξη του ενός (1) νικητή και τριών (3) επιλαχόντων νικητών θα πραγματοποιηθεί με χρήση της ιστοσελίδας http://www.random.org/. Οι νικητές που θα προκύψουν από την κλήρωση κατά τα παραπάνω, θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό τόπο https://www.facebook.com/TechReport.gr (επίσημη σελίδα του TechReport.gr στο Facebook), απ’ όπου άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το πληροφορούνται. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών των Δώρων θα υποβάλλεται το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών. Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω: (α) έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο 5 ανωτέρω, (β) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή, προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου και (γ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρηθεί στο διαδικτυακό τόπο https://www.facebook.com/TechReport.gr στα πλαίσια του έγκυρου χρονικού διαστήματος από την Έναρξη του Διαγωνισμού μέχρι τη Λήξη του Διαγωνισμού που ορίζεται ανωτέρω.
 3. Ενημέρωση και Παραλαβή Δώρου.Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο διαδικτυακό τόπο https://www.facebook.com/TechReport.gr και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω ανάρτησης υπο μορφής ανακοίνωσης από τους διαχειριστές του https://www.facebook.com/TechReport.gr . Ο νικητής πρέπει να επικοινωνήσει με το TechReport.gr μέσα σε διάστημα πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της ανακοίνωσης του νικητή, κάνοντας χρήσης της φόρμας επικοινωνίας στη σελίδα https://www.facebook.com/TechReport.gr ή εναλλακτικά στο http://techreport.gr/index.php/contact. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το πρόσωπο αυτό εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, και τη θέση του εν λόγω νικητή θα καταλαμβάνει ο επιλαχών για τη συγκεκριμένη κλήρωση, ο οποίος ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα ανακοινωθεί επιλαχών μέσω ανάρτησης υπό μορφής ανακοίνωσης από τους διαχειριστές του  https://www.facebook.com/TechReport.gr , άλλως χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου. Ο διοργανωτής θα αποστείλει (εντός 2 εβδομάδων από την ημερομηνία ανάδειξης του νικητή) δωρεάν το δώρο του νικητή εντός της Ελλάδος, (για Κύπρο υπάρχει μια μικρή χρέωση), σε τόπο που θα υποδείξει γραπτώς μέσω μηνύματος στο Facebook ο ίδιος ο νικητής προς τον διοργανωτή. Ο νικητής οφείλει επίσης:
  1. να στείλει μία φωτογραφία προς τον διοργανωτή με το δώρο που παρέλαβε μέσω μηνύματος (Messenger) στη σελίδα https://www.facebook.com/TechReport.gr
  2. να κοινοποιήσει μία φωτογραφία προς τον διοργανωτή με το δώρο που παρέλαβε, κάνοντας ένα post στον «Τοίχο» του https://www.facebook.com/TechReport.gr ως επαλήθευση για την ανάδειξη του νικητή από τους άλλους συμμετέχοντες.
 4. Ευθύνη.Ο Διοργανωτής δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιονδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του διαδικτυακού τόπου https://www.facebook.com/TechReport.gr
 5. Δημοσιότητα.Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο www.techreport.gr κάτω από το σχετικό άρθρο που αναφέρεται στο διαγωνισμό
 6. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων.Το TechReport.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε μονομερώς τους παρόντες Όρους.
 7. Αποδοχή των όρων.Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Μπορείτε να κάνετε Like / Comment / Share αν πιστεύετε ότι θα αρέσει ή φανεί χρήσιμο και σε άλλους επίσης. Μη ξεχάσετε να κάνετε Like και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook. Καλή επιτυχία!!!

Mr. TechReport, Βοηθός Επισκεπτών

Σχετικά με Εμάς

Στο TechReport.gr, αρέσει πολύ η Τεχνολογία! Κύριος σκοπός του είναι η τεχνολογικά έγκυρη ενημέρωση όλων των επισκεπτών του. Στόχος του είναι όχι απλά να παρέχει ενημέρωση, αλλά να βοηθάει τον αναγνώστη μέσα από τη ύλη που δημοσιεύει, να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να επωφελείται των προσφορών που έπειτα από έρευνα δημοσιεύει και εν τέλει να τον διατηρεί Τεχνολογικά-In σχετικά με όλα τα νέα tech trends.

Πρόσφατα Tech Deals

Newsletter για Νέα Tech Reports!

Για να μη χάνεις ποτέ ούτε ένα νέο Tech Report, κάνε εγγραφή στο Newsletter.