Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2017 00:00

To εντυπωσιακό MacBook Air 13" σε προνομιακή τιμή στον Κωτσόβολο

Γράφτηκε από τον 
 
 
Το κομψό και ισχυρό προϊόν της Apple, το εξαιρετικό MacBook Air 13’’ διατίθεται τώρα σε προνομιακή τιμή σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Κωτσόβολος. Έτσι, από τις 10/01 έως και τις 31/03, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τον προηγμένο φορητό υπολογιστή στη μειωμένη τιμή των €1.139 με κέρδος €90.


macbook-air-13-kotsovolos-techreportΤο MacBook Air 13’’ διαθέτει μνήμη 8 GB, επεξεργαστή Intel Core i5 πέμπτης γενιάς, Thunderbolt 2, εξαιρετικές ενσωματωμένες εφαρμογές και ισχυρή μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα. Ακολουθώντας τον κομψό και εργονομικό σχεδιασμό της Apple, το MacBook Air είναι λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό, για να μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα. Ο υψηλός βαθμός ανταπόκρισης του MacBook Air προέρχεται από την αξιοποίηση της τεχνολογίας flash.
 
 
Έτσι το MacBook Air είναι πολύ ελαφρύτερο και διαθέτει μεγαλύτερη φορητότητα, ενώ παρέχει ταυτόχρονα ταχύτερη πρόσβαση στα δεδομένα. Η τεχνολογία flash προσφέρει ακόμα αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, αλλά και μεγάλη αποδοτικότητα στις επιδόσεις, με τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, ώστε να προσφέρει στο χρήστη πολλές ώρες εργασίας και διασκέδασης. 
 
Τα MacBook Air 13’’ είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, αλλά και στο www.kotsovolos.gr
 

Σας άρεσε το άρθρο; Μπορείτε να κάνετε Like / Comment / Share αν πιστεύετε ότι θα αρέσει ή φανεί χρήσιμο και σε άλλους επίσης. Μη ξεχάσετε να κάνετε Like και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Mr. TechReport, Βοηθός Επισκεπτών

Σχετικά με Εμάς

Στο TechReport.gr, αρέσει πολύ η Τεχνολογία! Κύριος σκοπός του είναι η τεχνολογικά έγκυρη ενημέρωση όλων των επισκεπτών του. Στόχος του είναι όχι απλά να παρέχει ενημέρωση, αλλά να βοηθάει τον αναγνώστη μέσα από τη ύλη που δημοσιεύει, να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να επωφελείται των προσφορών που έπειτα από έρευνα δημοσιεύει και εν τέλει να τον διατηρεί Τεχνολογικά-In σχετικά με όλα τα νέα tech trends.

Πρόσφατα Tech Deals

Newsletter για Νέα Tech Reports!

Για να μη χάνεις ποτέ ούτε ένα νέο Tech Report, κάνε εγγραφή στο Newsletter.