Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 00:00

Τρέξτε και όσοι προλάβετε το PS4 !

Γράφτηκε από τον 

Μία σημαντική προσφορά θα «τρέξει» την Παρασκευή απο τις πρώτες πρωινές ώρες λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής στη χώρα μας για το PlayStation 4.

 

Οι πληροφορίες που έχουμε επιβεβαιώσει μέχρι αυτή τη στιγμή αναφέρουν ότι θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός τεμαχίων για την κονσόλα PlayStation 4 Slim με το σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, σε τιμή (μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων) που θα φτάνει στα €199.

Επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για προσφορά που θα έχει ισχύ ελάχιστες ώρες και σίγουρα είναι μια κίνηση της Sony να «τραβήξει» το ενδιαφέρον από το λανσάρισμα του Nintendo Switch.

Τρέξτε και όσοι προλάβετε το PS4 !

Όσοι ενδιαφέρεστε, σίγουρα θα πρέπει να σπεύσετε πρωί πρωί στο πλησιέστερο -συνεργαζόμενοι με το ελληνικό παράρτημα του PlayStation- κατάστημα λιανικής.

 

 


Πηγή: Enternity.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Μπορείτε να κάνετε Like / Comment / Share αν πιστεύετε ότι θα αρέσει ή φανεί χρήσιμο και σε άλλους επίσης. Μη ξεχάσετε να κάνετε Like και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Mr. TechReport, Βοηθός Επισκεπτών

 

Σχετικά με Εμάς

Στο TechReport.gr, αρέσει πολύ η Τεχνολογία! Κύριος σκοπός του είναι η τεχνολογικά έγκυρη ενημέρωση όλων των επισκεπτών του. Στόχος του είναι όχι απλά να παρέχει ενημέρωση, αλλά να βοηθάει τον αναγνώστη μέσα από τη ύλη που δημοσιεύει, να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να επωφελείται των προσφορών που έπειτα από έρευνα δημοσιεύει και εν τέλει να τον διατηρεί Τεχνολογικά-In σχετικά με όλα τα νέα tech trends.

Πρόσφατα Tech Deals

Newsletter για Νέα Tech Reports!

Για να μη χάνεις ποτέ ούτε ένα νέο Tech Report, κάνε εγγραφή στο Newsletter.