Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 00:00

Vodafone: Νέο πακέτο social media από το CU για όσους είναι έως και 24 ετών

Γράφτηκε από τον 

Το CU, πάντα κοντά στους νέους, στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους, παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα πακέτο social media αποκλειστικά για όλους όσους είναι έως και 24 ετών.

 

Έτσι, πλέον, με το νέο πακέτο social media, οι CU συνδρομητές μπορούν να αναζητούν, να ανακαλύπτουν και να μοιράζονται στα social media, κάθε #protifora τους.

Vodafone: Νέο πακέτο social media από το CU για όσους είναι έως και 24 ετών

Το πακέτο προσφέρει 1GB για 30 μέρες με 3€ για χρήση σε Facebook (εκτός Messenger), Instagram, Snapchat, Twitter, Tumblr, LinkedIn & Pinterest.

Οι CU συνδρομητές έως και 24 χρονών έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το πακέτο τους μέσα από το www.vodafonecu.gr, το CU App, στέλνοντας 11 με ένα SMS στο 1252 ή καλώντας δωρεάν στο ίδιο νούμερο, αφού πρώτα έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία Under 24 στο http://www.vodafonecu.gr/paketa/under-24-form/.

Το πακέτο διατίθεται και σε υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης, ενώ οι συνδρομητές θα ενημερώνονται για το υπόλοιπο τους μέσω SMS, όταν φτάσουν στο 80% και στο 100% της χρήσης τους, αντίστοιχα. Ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 30/6.

Μπαίνοντας στο www.protifora.gr, το κοινό μπορεί να ανακαλύψει περισσότερα, αλλά και να μοιραστεί μια δική του #protifora!

 

 

Πηγή digitallife.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Μπορείτε να κάνετε Like / Comment / Share αν πιστεύετε ότι θα αρέσει ή φανεί χρήσιμο και σε άλλους επίσης. Μη ξεχάσετε να κάνετε Like και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Mr. TechReport, Βοηθός Επισκεπτών

Σχετικά με Εμάς

Στο TechReport.gr, αρέσει πολύ η Τεχνολογία! Κύριος σκοπός του είναι η τεχνολογικά έγκυρη ενημέρωση όλων των επισκεπτών του. Στόχος του είναι όχι απλά να παρέχει ενημέρωση, αλλά να βοηθάει τον αναγνώστη μέσα από τη ύλη που δημοσιεύει, να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, να επωφελείται των προσφορών που έπειτα από έρευνα δημοσιεύει και εν τέλει να τον διατηρεί Τεχνολογικά-In σχετικά με όλα τα νέα tech trends.

Πρόσφατα Tech Deals

Newsletter για Νέα Tech Reports!

Για να μη χάνεις ποτέ ούτε ένα νέο Tech Report, κάνε εγγραφή στο Newsletter.